Polariteitsmassage

Bij een polariteitsmassage wordt gewerkt met chakra's. Tijdens deze behandeling werk ik met de 7 chakra's, zoals je kunt zien op de foto chakraop deze pagina.

Hoe ziet zo'n behandeling eruit? Ik begin met het behandelen van je chakra's door een hand op je hoofd en een hand op één van de chakra's te leggen.
Op deze manier kan ik voelen of er blokkades in je chakra's zitten en je chakra's wat meer te openen of te sluiten, afhankelijk van wat er nodig is.
Op deze manier loop ik alle chakra's na. Daarna krijg je een soort schuddingen van je bovenlijf. Van daaruit ga ik via je benen naar je voeten en krijg je een voetmassage waarbij ik ook de corresponderende zones behandel die bij je chakra's horen. Via je benen ga ik weer terug naar je buik en ga ik de huid van je buik voorzichtig rollen. Als afsluiting krijg je een korte hoofdmassage.

Deze behandeling kan een vrij diepe impact hebben, er kunnen namelijk heel wat emoties los komen. Ik adviseer dan ook meestal om deze behandeling niet als eerste te kiezen, maar om deze op een wat later tijdstip te proberen, wanneer jij en ik elkaar wat beter kennen, zodat ik beter kan inspelen op hetgeen waar je mee bezig bent en wat je nodig hebt.