Rouwverwerking

rouwverwerkingVerlies... verdriet... pijn... angst... rouw... boosheid... onbegrip... machteloosheid... eenzaamheid...
Herkenbaar?
Een rouwproces... hoe ga je daar mee om?
Rouwen kan op verschillende manieren en om verschillende redenen nodig zijn...
Ben je zelf ziek? Of je partner? Kind? Ouder? Iemand dichtbij? Of heb je iemand of iets verloren... je beste vriend... je baan... je huisdier... ben je net gescheiden en weet je even niet meer hoe je verder moet?
Ik kan je een luisterend oor bieden... een schouder... aandacht... ruimte... respect om je verhaal te doen zonder dat je rekening hoeft te houden met je omgeving!
Ik loop met je mee in je proces om weer bij jezelf te komen... je te leren om weer blij te zijn met jezelf en hoe je in je leven staat. Dit gaat met vallen en opstaan... je kunt allerlei klachten krijgen of hebben... zowel lichamelijk, emotioneel, psychisch, maar ook sociaal of spiritueel... dit is normaal en hoort bij je rouwproces.
Rouwverwerking bestaat uit praten, voelen, doorleven... dit kan in gesprekken, maar ook met ondersteuning van rouwmassage.

Stervensbegeleiding

Het bovenstaande stuk over rouwverwerking zal ook zeker herkenbaar voor je zijn als je weet dat je dood gaat... sterven is hetzelfde als leven... het doet wat het wil, je hebt er geen controle over... Om je hierin te ondersteunen, kan mijn manier van stervensbegeleiding je misschien helpen. Binnen de stervensbegeleiding is er alle tijd, aandacht en respect om te praten en te voelen wanneer je daar behoefte aan hebt.
Daarnaast kan een speciale massage je rust geven in jezelf om het laatste stukje van je leven te doorlopen en goed af te sluiten.
Is het lastig of vind je het moeilijk om naar mijn praktijk te komen?
Geen enkel probleem, dan kom ik gewoon op huisbezoek!