TouchPro stoelmassage

Vanaf 1986 heeft de Amerikaan David Palmer de stoelmassage ontwikkeld en in de loop der jaren geïntroduceerd in Europa.
De stoelmassage is een verkwikkende massage, die spanning en stress wegneemt en je lichaam volledig tot rust brengt.
De 15 minuten durende massage van de rug, nek, schouders, armen, handen, heupen en het hoofd, wordt op de werkplek gegeven.
Degene die wordt gemasseerd zit comfortabel op een speciaal ontworpen ergonomische stoel.
De massage wordt over de kleding heen gegeven.
Het is een korte maar... heerlijke massage!
De stoelmassage wordt alleen op locatie gegeven.

Welke effecten heeft de stoelmassage?

De massage is gebaseerd op een Japanse acupressuur techniek. De stoelmassage is een specifieke vorm van drukpuntmassage. Deze massage stimuleert de lymfe-, energie- en bloeddoorstroming. Door deze ontspannende manier van circulatiebevordering worden spanningen weggenomen uit vermoeide spieren, spieren die door steeds terugkerende of eenzijdige handelingen en/of houdingen stijf en pijnlijk aanvoelen.
Zoals ik al benoemde werkt de massage in op het energiestelsel van het lichaam door specifieke drukpunten te behandelen. Hierdoor worden ontstane blokkades weggenomen. De aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar onder andere de hersenen wordt verbeterd, waardoor het concentratievermogen wordt verhoogd en informatieverwerking wordt geoptimaliseerd.
Uit een wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd door het 'Touch Research Institute of the University of Miami School of Medicine', bleek dat de deelnemers alerter en productiever werden en minder fouten maakten.

Waarom een stoelmassage?

Ondanks het naleven van de ARBO voorschriften is het toch mogelijk dat de werknemers last hebben psychische en/of fysieke klachten zoals rugklachten, stijve nek, pijnlijke schouders, muisarm (RSI), spanningshoofdpijn, slapeloosheid, etc.
De stoelmassage werkt preventief en maakt het ziekteverzuimbeleid binnen het bedrijf doeltreffender.

Voor meer informatie kun je terecht op: www.touchpro.nl